Noodkreet van een Slachtoffer van stalking

Anoniem 2Stalking heeft een verwoestend werking op het Slachtoffer. Zie hieronder een treffend voorbeeld. We plaatsen beide blog posts met toestemming van Maydana.

Open brief aan een dader

Deze brief zul je misschien nooit lezen, maar de drang hem te schrijven kunnen ze niet langer onderdrukken. Teveel tijd was er voorbij gegaan, voor dat ze de moed konden opbrengen, hun gevoelens aan het papier toe te vertrouwen.

Je hebt een groot stuk van vele levens vernietigd, achterlatend vol onmacht, agressie, intense woede en wraakgevoelens. Iedere vorm van leven had je uit hun lichamen weggezogen.

Teveel jaren van hun leven lagen in jouw handen. Je was hun schaduw, hun stalker! Je leefde in je eigen gecreëerde wereld, die niets meer met de werkelijkheid te maken had. Je hebt niet alleen mij, maar meer mensen in je poel van verderf gestort.

Jouw eeuwige ontkennen

En nooit zul jij begrijpen wat je onschuldige hebt aangedaan. Je leefde van manipulatie, en de altijd eeuwige ontkenning. Je bleef ontkennen, en iedere schuld verwijzen naar het land der fabelen.

Hoe kunnen jou slachtoffers in godsnaam verder leven met deze zware littekens, die hun ziel heeft verminkt. Hoe sterk moeten ze nog blijven om te kunnen overleven met deze zware last, die jij op hun schouders hebt gelegd?

Zonder enige vorm van spijt, draafde je door hun leven, denkend dat jij slachtoffer was. Je leeft je leven verder, je slachtoffer(s) achterlatend in wanhoop en verdriet, elke nieuwe dag, en dag vol intense angst en wantrouwen.

Jij zult het nooit begrijpen

Ze zouden zich bevrijd willen voelen van woede en wraakgevoelens. De onmenselijke lange jaren van ‘vluchten’ willen vergeten. Jij zult nooit begrijpen wat je jouw slachtoffers hebt aangedaan, door je gedrag, agressie, manipulatie en leugens. Ze willen jouw woorden vergeten; “ik zal niet eerder rusten voordat een ieder kiest voor de vrijwillige dood”.

Maar eigenlijk zijn ze al dood, geen gevoel, wereldvreemd, zich schuilhoudend voor jou en de wereld.

Waarom toch?

Wat is er toch misgegaan in jouw leven? Waarom wilde je de levens van onschuldige mensen zo manipuleren? Waarom maakte je levens van anderen tot een hel en zadel je ze op met schuldgevoelens.

Je ontneemt je slachtoffers de gelegenheid een harmonieus leven te leiden, je verminkt hun persoonlijkheid en ziel, ondermijnt hun eigenwaarde. Jaren van angst, kostbare jaren heb je jouw slachtoffers afgenomen.

Slachtoffers hebben geen empathie meer. Ze kunnen niet vergeven, en vooral niet vergeten!

Ziek, ziek, ziek ben je

Maar voor jou komt ooit de dag des oordeels. Hopelijk zullen rechters meedogenloos over je oordelen, want je bent ziek in je hoofd, en een pathologische leugenaar.

Eens zul jij je moeten verantwoorden voor al dat leed wat je hebt aangericht.

Niemand mag levens van anderen zo manipuleren, zo intens misbruiken dat zij niet meer in staat zijn een normaal leven te kunnen en mogen leiden, zonder die eeuwige angst.

In naam van je slachtoffers…

© Maydana

P.S voor één van je slachtoffers is deze lange weg van ellende bijna afgelopen, zij moet volgens de rechtbank smartengeld aan jou betalen van 25.000 euro, waarom; omdat de vrouwelijke rechter medelijden met je had. Je was je baan kwijt en vooral omdat je een groot ‘acteur’ bent, welke met je zielige verhalen ook haar om je vinger kon winden.

Maar dit slachtoffer laat je in alle oprechtheid weten, dat ze nog niet klaar met je is, ze wil haar verloren jaren terug, en daar zal je voor moeten boeten. Ze heeft niets meer te verliezen! Nu schrijft ze nog zonder naam, maar zal niet schromen, in de toekomst jouw naam openlijk in de sociale media te vermelden.

Kleine impressie uitspraak Rechtbank, na 10 jaar stalking

In 1997 is hij begonnen met stalken, ex-politieman, nadat ik een aantal artikelen over hem had geschreven wegens disfunctioneren in het korps, mishandelen van vrouwelijke collega’s, incest met de dochter van zijn vriendin en het stelen van drugs en wapens die waren ingenomen. Inmiddels was hij al 3 keer geschorst. Bovendien had hij wegens geweldpleging een week vastgezeten.

Maar de korpsleiding hield hem de hand boven het hoofd en door mijn artikelen, werd hij ontslagen, omdat de vele kritiek van burgers, de korpsleiding hiertoe werd gedwongen.

Dat was de druppel voor hem en hij begin me te bedreigen en te stalken. Heeft mijn hond dood gemaakt, mijn dochter bedreigd die destijds studeerde in Maastricht, belde mij elk half uur op 24 uur per dag, met de mededeling dat hij niet eerder zou rusten voordat ik van ellende zelfmoord zou plegen.

Ik vond dode ratten in mijn brievenbus en mijn auto werd steeds beschadigd. ook wist hij iedere keer weer waar ik heen ging, en bedreigde mij, met geweldpleging openlijk op straat. Niemand deed iets, en ik vond geen of liever gezegd geen begrip bij de politie. De aangiften mijnerzijds waren zo hoog als de toren van Babel.

Na één jaar ellende heb ik een advocaat in de arm genomen, buitengewoon capabele man, die het ook voor elkaar kreeg om een straatverbod door de rechtbank te bemachtigen. Toen begon de ellende pas echt. Ik kan u allen niet eens vertellen wat er in al die jaren is gebeurd, dat wordt een te dik boek.

Uiteindelijk heeft de rechtbank in 2006 besloten de zaak tot een einde te brengen en hem veroordeeld. Daarna is hij in hoger beroep gegaan met een eis van 300.000 euro, omdat ik zijn leven had verpest en hij zijn politiebaan moest opgeven.

Na zijn vrijlating heeft hij me weer gestalkt en mijn leven en dagelijkse werkzaamheden tot een ramp gemaakt. Ik moest blijven verhuizen, om mezelf te beschermen tegen zijn gewelddadigheden.

Waar was de politie, precies nergens!

Gisteren las ik dat Carice van Houten door een stalker werd belaagd en hij condooms en scheermesjes in haar brievenbus legde, het OM vond het nodig voor deze man TBS te eisen. Als je maar bekend bent, rent de politie en rechtbank zich rot.Ik ben niet bekend, dus geen schijn van kans.

Vandaag dus eindelijk de definitieve uitspraak zoals ik al heb vermeld. Als slachtoffer moet ik dus 25.000 euro gaan betalen aan deze kwast. Daar kom ik niet onder uit. Inmiddels heb ik al meer dan 60.000 euro uitgegeven aan advocaten.

Gezien zijn eis van 300.000 is 25.000 natuurlijk maar een schijntje, dacht de rechter en tenslotte was hij ooit politieman geweest. Dat dit mij meer dan 10 jaar van mijn kostbare jaren heeft gekost, en mijn gezondheid, daar wordt even niet aan gedacht.

Ik kan natuurlijk nog in hoger beroep gaan, mijn advocaat raad mij dit ten sterkste af, gezien een andere rechter misschien tot een veel hoger bedrag zou kunnen komen.

Dus als slachtoffer heb je weinig of niets in te brengen, en de rechterlijke macht beslist en de dader geknuffeld.

Groetjes Maydana

© Maydana

Meer lezen van Maydana? Ga dan naar haar weblog!

N.B.: Stichting Slachtoffers Eerst! Is niet aansprakelijk voor de inhoud van reacties die door derden worden geplaatst. 

No comments yet.

Geef een reactie